Prispevki

Obrišimo solzico malemu junaku

Ta svet je lepši, če nekomu nekaj daš.

Ta svet je lepši, če nekoga rad imaš.

Če stisneš roko komu, ki ga kaj boli,

ta svet je lepši, če si človek do ljudi.

Ambasadorka projekta je tudi Nina Osenar

Obrišimo našim bolnim otrokom solzico bolečine in jim zopet narišimo nasmeh na obraz. Vsakodnevno nas učijo, kako pogumno se da prestajati bolečine in pomanjkanje. Omogočimo jim vsaj del stvari, ki njim niso dostopne, nam pa so samoumevne.

V okviru projekta smo pri Ustanovi fundaciji za pomoč bolnim otrokom, ki deluje le ob pomoči donatorjev in ljudi z velikim srcem simbolično izdelali kristalne solzice Swarovski. Donacija za solzico je 15 EUR. Za simboličen kristal niso bila namenjena vaša donirana sredstva, temveč sredstva pripadnikov ter članov ustanove in namenskih donatorjev.

Prispevki so v celoti namenjeni bolnim otrokom, ki v svojem vsakodnevnem boju z boleznijo ne izgubijo kanček upanja, da na svetu živijo tudi dobri ljudje, ki jim bodo pomagali in s tem omogočili svetlejšo prihodnost. Vsak, ki bo nosil solzico, bo dokazal, da obstaja sočutje in s tem solidarno stopil naproti staršem bolnih otrok pri nas.

Vsaka solzica je originalen kristal Swarovski

Vsaka solzica je originalen kristal Swarovski, v velikosti 2.8 x 1.4 cm, na črni vrvici iz povoskanega bombaža.

Ambasadorja projekta sta člana fundacije Nina Osenar ter Jernej Kuntner.

S tem, ko bomo malim junakom brisali solzice, bomo tistim, res dobrim in skrbnim staršem pomagali, da jim morda ostane kak evro za to, česar ne poznajo. In lep bo občutek, da smo skupaj naredili velik korak in ponudili topel stisk roke vsakemu bolnemu otroku. S tem pa bomo male junake naučili nauka, da bodo tudi sami pomagali, ko bodo veliki! Stopimo skupaj, saj nam brez vas nikoli ne bi uspelo in nam tudi tokrat ne bo!

Solzico si lahko ogledate in tudi naročite v naši spletni trgovini

, več informacij o celotnem projektu pa dobite na naši spletni strani

. Prispevek: Ula Kočevar (za Ustanovo fundacijo za pomoč bolnim otrokom)