Zdravo življenje

4 namigi za izpopolnjen športni slog

Če bi morali med številnimi modnimi slogi letošnje sezone pomlad/poletje izbrati le enega, bi zagotovo v en glas vzkliknili: ŠPORTNI SLOG! Toda kljub temu, da zagovarjamo geslo “izberite si slog in ga prikrojite po svoje,” pa se zavedamo tudi, da so nekatere značilnosti vsakega modnega sloga enostavno nedotakljive. Prav zato smo za vas pripravili 4 namige, s pomočjo katerih bo vaša osebna različica športnega sloga zagotovo pristna!

Spoznajte oblačila za določen tip postave

Ste obdarjeni z oblinami? Ste med bolj vitkimi? Morda nekje vmes? V resnici ni pomembno, kakšno postavo imate, bistvenega pomena pa je, da izberete oblačila, ki vaši postavi laskajo. Vendar previdno: bistvo športnega sloga ni v tem, da se oblačite v široko krojena oblačila ali pa v pisarno pridete v puloverju in spodnjem delu trenirke. Čar športnega sloga je v tem, da si izberete en športno obarvan modni kos, ga domiselno vtkete v vaš vsakdanji nabor oblačil ter ga tako spremenite v modni hit.

Naš namig: Ko se odločate, kaj obleči, izberite osrednji modni kos, ki bo predstavljal ključno točko vaše podobe tistega dne. Kombinirajte ga s kosi, ki bodo pritegnili manj pozornosti.

Športni nedrček lahko nadomesti majico

Visoko izrezane majice, ki odkrivajo popek, so vsekakor modni kos, ki mika mnoge, le redke pa zberejo pogum zanj.

Tudi v uredništvu nas je nekaj, ki smo bile prepričane, da visoko izrezana majica enostavno ni prava izbira za nas – bodisi nismo našle prave zase, bodisi nismo vedele, kako bi jo v svoj slog vpletle po koncu poletja. Zdi se, kot da si ta modni kos ne more in ne more utreti poti v naše garderobe, mar ne?

Vendar pa imate sedaj možnost, da zapeljiv in drzen videz, ki ga ustvari visoko izrezana majica, dosežete na veliko bolj enostaven način: potrebujete le svoj najljubši športni nedrček.

Naš namig: Kombinirajte ga z ozkim krilom ali kostimom. Nad rezultatom boste vsekakor prijetno presenečeni!

Pokažite malce kože!

Ste že slišale za oblačila s prosojnimi dodatki? Zdi se, da so trenutno vsepovsod: izbirate lahko med majicami, srajcami, krili in celo hlačami s spogledljivimi dodatki iz prosojne mrežaste tkanine.

Ta oblačila so izjemno zapeljiva, kameleonsko pa se tudi prilagajajo dnevnemu in večernemu slogu. Obenem pa vam dajejo tudi priložnost, da vsem pokažete, kako lepo ste v zadnjih mesecih porjaveli!

Naš namig: Ne pretiravajte in oblecite le en kos s prosojnimi dodatki. Poleg tega priporočamo tudi, da se poigravate z dolžinami: če ste izbrali kratke hlače, jih kombinirajte z majico z dolgimi rokavi – in obratno.

Dodajte piko na I vašemu videzu

Bele nogavice so postale pravi modni hit, z le malo domišljije pa lahko postanejo modni dodatek, ki vaši vsakdanji podobi vdahnejo nekaj svežine in celo nagajivosti.

Vam vseeno niso preveč povšeči? Le brez skrbi. Na srečo vam je na voljo še cela množica navihanih dodatkov, ki lahko poživijo vaš športni slog.

Naš namig: Če se odločite svoj videz popestriti z nogavicami, morajo biti te naravnost brezhibne in nikakor ne smejo kazati znakov nošenja. Naj dajejo vtis, kot da so povsem nove!

Nekaj modnih kosov iz tega prispevka vam je ta konec tedna na voljo tudi v Fashion Days! Za vas smo pripravili akcijo SPORT WITH STYLE, ki je polna najbolj izbranih športnih oblačil in dodatkov. Z njimi boste tudi med vadbo videti kot iz škatlice, pa tudi v vaš vsakdan bodo vnesli nekaj športnega duha. Najsi prisegate na znamko Reebok, Adidas, Le Coq Sportif, Puma ali pa Nike: vse vas čakajo v Fashion Days! Z našimi modnimi nasveti boste v trenutku pripravljeni na pomlad in poletje.

O blogu The Daily Issue

Tu se moda v resnici pričenja, vsakdanje vprašanje “Kaj bom danes oblekla?” pa dobi prav toliko odgovorov, kolikor je dni v letu. Prava pravcata zibelka vsega, kar je sodobno, priljubljeno in zaželeno. Od mode in lepote vse do kulture in ne nazadnje modnega sloga: vabimo vas, da si spremenite življenje, delček za delčkom, dan za dnem.